Itude logo
blokjes deco

Over ons

De ICT is als vak uniek in de noodzaak om continu kennis op te doen. De naam Itude is in 1998 bedacht als de combinatie van het Franse woord étude (bestudering) en IT. Itude heeft sindsdien voortdurend innovatieve applicaties gemaakt voor opdrachtgevers.

Kom je ons team versterken?

We hebben voortdurend behoefte aan senioren, medioren of junioren. Ook hebben we doorlopend plek voor 1 of 2 afstudeerders van hogescholen of universiteiten. Bij Itude krijg je veel vrijheid om aan innovatieve oplossingen te werken die ertoe doen. Om bij Itude te werken moet je leergierig en technisch onderlegd zijn.  Een technische studie HBO+ is essentieel, maar we kijken vooral naar de kwaliteiten en potentieel van individuen.  Het is handig als je affiniteit hebt met ons werkgebied en ervaring met de tools die we gebruiken (o.a. Amazon AWS, NodeJS, Serverless, Swagger, Mocha, Postgresql, Mysql, Mongo, Java, Angular, Bootstrap, Linux, Kotlin, Swift, Docker, GIT, JIRA, Python, R, C++ ). Certificatie (Scrum.org, AWS of Google) is een pré.

Interesse om ons team te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Acquisitie door tussenpersonen wordt niet op prijs gesteld.

Contactformulier

Itude team

Saskia

Berry

Melvin

Gert Jan

Cristan

Samme

Robin

Ricardo

Simon