Itude logo
blokjes deco

Over ons

De ICT is als vak uniek in de noodzaak om continu kennis op te doen. De naam Itude is in 1998 bedacht als de combinatie van het Franse woord étude (bestudering) en IT. Itude heeft sindsdien voortdurend innovatieve applicaties gemaakt voor opdrachtgevers.

Kom je ons team versterken?

Over Itude Mobile

Itude maakt cloud- en mobiele apps. Itude is opgericht in 1992 en gespecialiseerd in architectuur en ontwikkeling van bedrijfskritische systemen voor grote organisaties. In 2009 is Itude overgestapt op het maken van mobiele en cloudapplicaties voor bedrijven in Nederland. Onze specialisten werken voor bekende opdrachtgevers zoals Albert Heijn, NS, Action.

We hebben voortdurend behoefte aan senioren, medioren of junioren. Ook hebben we regelmatig plek voor 1 of 2 afstudeerders van hogescholen of universiteiten (zie onderstaand). Momenteel werken alle collega’s online en thuis. Bij Itude krijg je veel vrijheid om aan innovatieve oplossingen te werken die ertoe doen. Om bij Itude te werken moet je leergierig en technisch onderlegd zijn.  Een technische studie HBO+ is essentieel, maar we kijken vooral naar de kwaliteiten en potentieel van individuen.  Het is handig als je affiniteit hebt met ons werkgebied en ervaring met de tools die we gebruiken (o.a. Amazon AWS, NodeJS, Serverless, Swagger, Mocha, Postgresql, Mysql, Mongo, Java, Angular, Bootstrap, Linux, Kotlin, Swift, Docker, GIT, JIRA, Python, R, C++ ). Certificatie (Scrum.org, AWS of Google) is een pré.

Momenteel werkt iedereen vanuit huis, online.

Interesse om ons team te versterken? Neem dan contact op of klik hier voor onze vacature(s).  Acquisitie door tussenpersonen wordt niet op prijs gesteld.

Contactdetails

 

Stage-en afstudeeropdrachten

Interesse om bij ons af te studeren of stage te lopen? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag onder vermelding van studierichting, -jaar en interesse in wat voor soort opdracht.

 

Itude team

Stephan

Saskia

Berry

Melvin

Jalu

Gert Jan

Cristan

Robin

Ricardo